✓  Ekspert i fremstilling af solsejl

✓  Leverering i hele Danmark
✓  Over 40 års erfaring​

Solsejle i bedste kvalitet

​Orkan Sejl Design står for den bedste kvalitet inden for solsejle. Står du derfor og mangler et sejl, der både skal være regntæt, vindstabilt og holde til den danske sommer, så er du kommet til det rigtige sted. Vi garanterer dig et resultat, som du bliver glad for, og vi monterer i hele Nordsjælland.

Både private og erhvervsfolk kan få et unikt sejl

Uanset om du mangler et solsejl til din private terrasse eller din restaurant, så står vi klar med hjælp. Vi leverer til både private og erhverv. Vores sejl er unikke, da de er specialsyede, specialproducerede og specialdesignede. Det giver dig mulighed for at vælge et sejl lige efter dine ønsker og behov. Så hvis du vil have et sejl, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller service, så er Orkan Sejl Design den rette løsning for dig. 

Kontakt os i dag – vi rådgiver gerne

Hvis du mangler vores ekspertise, så hjælper vi dig. Vi lytter til dine behov og rådgiver derefter med vores store erfaring. Vi har 40 års erfaring, hvoraf vi har lavet solsejl de sidste 15 år. Derfor er vi også sikre på, at vi kan lave et sejl i markedets bedste kvalitet til dig. Vi vejleder og rådgiver dig gerne til at træffe det bedste valg. Du kan kontakte os på telefon 49 20 08 29, og vi ser frem til at høre fra dig. 

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

Kontaktinformationer​

Orkan Sejl Design ApS

CVR: 33385528

Kontakt os