✓  Ekspert i fremstilling af solsejl

✓  Leverering i hele Danmark
✓  Over 40 års erfaring​

​Sejldug til caféer og restauranter

En sejldug behøver ikke kun at have en praktisk funktion som beskyttelse mod regn og sol, men den kan også tilføre et unikt og stilet udtryk til din café eller restaurant.

Hos Orkan Sejl Design ApS tilbyder vi professionelle løsninger inden for sejlduge. 

Vi fremstiller gerne en specialdesignet sejldug, som passer til lige netop det udtryk, du gerne vil give din restaurant eller café. Vi leverer over hele Danmark, heriblandt områderne omkring Helsingør og resten af Nordsjælland.

Kreativ og langtidsholdbar anvendelse af sejldug

Mulighederne for, hvordan vi kan fremstille en sejldug, er uendelige, og vi leger gerne med designet sammen med dig.

Vores mange års erfaring inden for branchen gør os til en god sparringspartner, og vi rådgiver dig gerne på bedste vis, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig.

Vi fremstiller sejldug i høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis, når det kommer til kvaliteten af materialer og vores håndværk.

​Kun det bedste er godt nok til dig, og vi er først tilfredse, når vi har leveret en tilfredsstillende sejldug, som lever op til vores krav om kvalitet og til dine om design og anvendelse.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, eller hvis du er interesseret i at få os til at lave en sejldug til dig, kan du ringe til os på telefon 49 20 08 29 eller sende en e-mail på info@orkansejldesign.dk.

​​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

Kontaktinformationer​

Orkan Sejl Design ApS

CVR: 33385528

Kontakt os