✓  Ekspert i fremstilling af solsejl

✓  Leverering i hele Danmark
✓  Over 40 års erfaring​

​Sejl til terrasse specialdesignet til dit hjem

​Drømmer du om at få lavet en terrasseoverdækning, som er skræddersyet til stilen i dit hjem og din have, kan vi hjælpe dig med at få det til at gå i opfyldelse.

Hos Orkan Sejl Design ApS er vi eksperter i at fremstille sejl, der anvendes som terrasseoverdækning. Vi producerer enhver form for specialdesignet sejl til terrasse, og vi hjælper også gerne dig med en professionel løsning, der passer perfekt ind i dit hjem. Vi leverer til kunder i Helsingør og resten af Nordsjælland samt hele Danmark

Terrasseoverdækning der falder naturligt ind i omgivelserne

Et sejl til terrasse er en nem måde at sikre dig et frirum i skyggen på din terrasse.

Mulighederne er uendelige, og vi laver en flot og elegant løsning, som passer til netop din nuværende stil.

Vores unikke sejl til terrasse laves i mange smukke, geometriske former, som giver enestående arkitektoniske muligheder for såvel nye som eksisterende ejendomme.

​Det er helt op til dig, hvordan du vil have din terrasseoverdækning til at se ud - vi udfører professionelt arbejde efter dine ønsker.

​Et solidt og holdbart sejl til terrasse

Det danske klima byder på lidt af hvert, og vi anvender kun de bedste, gennemprøvede materialer for at sikre, at vores solsejl kan klare vejrforholdene.

De materialer vi anvender til vores terrasseoverdækning, er alle uv-behandlede for at øge sejlenes styrke og holdbarhed. 

Vores sejl til terrasse er produceret til at kunne blive monteret i foråret og til at kunne holde til at være oppe hele sommerhalvåret.

Overvejer du at få lavet en terrasseoverdækning?

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 49 20 08 29 eller ved at sende os en e-mail på info@orkansejldesign.dk for mere information om vores sejl til terrasse og terrasseoverdækning.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook

Kontaktinformationer​

Orkan Sejl Design ApS

CVR: 33385528

Kontakt os